VOZZi Evropa Paket: Bezbednost i Pogodnosti Na Putovanjima

Otkrijte najnoviji VOZZi Evropa Paket – vaš ključ za sigurnost i bezbrižnost na putevima Evrope. Bez obzira gde se nalazite u Evropi, čak i na udaljenim ostrvima, ovaj paket vam pruža sveobuhvatnu zaštitu i besplatne usluge bez dodatnih troškova.

Usluge u Evropi:

  • Brza Popravka: Kada naiđete na manji kvar na putu, nema potrebe za panikom. Ovaj paket obezbeđuje brzu popravku na licu mesta, uključujući punjenje akumulatora, zamenu točka i dostavu goriva.
  • Šlep Vozila: Kada brza popravka ne reši problem, mi smo tu da vam pomognemo. Obezbeđen je šlep vozila do najbližeg partnerskog servisa, zajedno sa prevozom svih putnika.
  • Pokrivanje Troškova Popravke: Ako trošak popravke vozila ne prelazi 200 EUR, ovaj paket ga pokriva u celosti. Za veće troškove, korisnik doplaćuje razliku.
  • Hotelski Smeštaj: Dok se vozilo popravlja, vi i vaši putnici možete se opustiti u hotelu sa smeštajem do 48 sati, sa maksimalnom dnevnom sumom od 50 EUR po osobi.
  • Povratak Kući: Ako popravka traje duže od 2 radna dana ili je nemoguća, obezbeđen je povratak vozila i putnika na željenu adresu u Republici Srbiji, bez ograničenja u kilometraži.
  • Nastavak Putovanja: VOZZi pokriva troškove nastavka putovanja vozom, autobusom, avionom ili bilo kojim drugim prevoznim sredstvom za sve putnike u vrednosti do 50 EUR po putniku.

Usluge u Republici Srbiji:

  • Brza Popravka: I na domaćem terenu, ovaj paket obezbeđuje brze popravke vozila, uključujući dopunu akumulatora, zamenu točka, dostavu goriva i druge usluge.
  • Šlep Do Kuće: U slučaju ozbiljnijeg problema, obezbeđen je šlep vozila do kuće, zajedno sa prevozom putnika.
  • Dodatni Šlep: Ako je potrebno, možete koristiti i dodatni šlep do 40 km unutar teritorije Republike Srbije.
  • Hotelski Smeštaj: Dok se vozilo popravlja u partnerskom servisu, obezbeđen je hotelski smeštaj za sve putnike iz vozila.
  • Ležarina Vozila: U slučaju čekanja na isporuku rezervnih delova ili druge procedure, vaše vozilo će biti čuvano na našem parkingu do 48 sati.

Prednosti i Mane VOZZi Evropa Paketa:

Prednosti:

  1. Sveobuhvatna Pokrivenost: Ovaj paket pruža bezbrižno putovanje širom Evrope bez dodatnih troškova.
  2. Brza i Efikasna Pomoć: Brza popravka i šlep vozila obezbeđuju da se brzo vratite na put.
  3. Pokrivanje Troškova: Pokrivanje troškova popravke do 200 EUR.
  4. Hotelski Smeštaj: Hotelski smeštaj za vas i vaše putnike tokom popravke vozila.
  5. Povratak Kući: Garantovan povratak vozila i putnika kući ako je to potrebno.

Mane:

  1. Limitirane Besplatne Usluge: Ograničen broj besplatnih usluga šlepa i popravki.
  2. Dodatni Troškovi: Za troškove popravke veće od 200 EUR, korisnik doplaćuje razliku.
  3. Dodatni Šlep: Dodatni šlep unutar teritorije Republike Srbije može biti ograničen na 40 km.
  4. Plaćena Popravka: Popravku vozila snosi klijent za vrednosti iznad 200 EUR.
  5. Dopunske Usluge: Nastavak putovanja ili moto dodatak nisu uključeni u osnovni paket.

VOZZi Evropa Paket je odličan izbor za putnike koji žele sigurnost i praktičnost na putevima Evrope, ali pre donošenja odluke, važno je pažljivo razmotriti svoje potrebe i putne navike kako biste odabrali paket koji najbolje odgovara vama i vašim putovanjima.

Podelite ovu vest