Produzenje registracije vozila

Saznajte sve o registraciji vašeg vozila. Od jednostavnih procedura do najkomplikovaniji slučajeva preko onih dobro poznatih FT1P sistema i kako da ih zaobidjete.

Savršen Put do Produženja Registracije Vozila u Rakovici

Registracija vozila može biti rutinski zadatak, ali uz agenciju IN-VIA, proces je postao brži i lakši nego ikad pre. Ovde vam predstavljamo sve korake kako biste mogli produžiti registraciju vozila sa minimalnim naporom i dodatnim pogodnostima.

Korak 1: Priprema Vozila za Tehnički Pregled

Prvi korak u procesu produženja registracije je temeljna priprema vašeg vozila. Obezbedite da sva svetlosna signalizacija bude ispravna, jer je to ključno za bezbednost na putevima. Takođe, proverite da li imate potrebnu opremu u prtljažniku, uključujući trougao, reflektujući prsluk i osnovnu opremu za prvu pomoć. Ova mala, ali važna provera osiguraće da vaše vozilo prođe tehnički pregled bez problema.

Korak 2: Zakazivanje Termina sa Dodatnim Popustom

Da biste iskoristili dodatni popust od 2000 dinara na registraciju, koristite jednostavan sistem za zakazivanje. Za popust, morate koristiti naš praktičan online kalendar da biste rezervisali termin koji vam odgovara. Ovaj popust je prilika koju ne želite propustiti i pruža vam značajnu uštedu tokom procesa registracije.

Korak 3: Dostava Vozila ili Lično Dovoženje

Nakon zakazivanja, sledeći korak je odabir kako ćete dostaviti vozilo agenciji IN-VIA. Možete izabrati da neko od njihovih zaposlenih preuzme vaše vozilo ili ga lično dovezete. Ova fleksibilnost vam omogućava da izaberete opciju koja vam najviše odgovara.

Korak 4: Praktično Rešenje – Registraciona Nalepnica u 45 Minuta

Ako odlučite da lično dovezete vozilo, budite spremni sa svojim dokumentima: ličnom kartom i saobraćajnom dozvolom. Uz brzu i efikasnu uslugu agencije IN-VIA, dobićete svoju registracionu nalepnicu na licu mesta u svega 45 minuta.

Ne gubite vreme, produžite registraciju vozila na jednostavan način uz dodatni popust koji vam pruža agencija IN-VIA. Sada imate sve informacije koje su vam potrebne kako biste osigurali da vaš automobil bude legalan i bezbedan na putevima Rakovice.

Za dodatne informacije o jeftinoj registraciji vozila i najbližem tehničkom pregledu, posetite našu web stranicu i rezervišite svoj termin danas! Agencija IN-VIA je tu da vam olakša proces i učini ga što praktičnijim. Vaša vožnja počinje ovde.

Nemate tehničku dokumentaciju za vaš električni trotinet? Evo rešenja

Važno Obaveštenje: Poštovani vlasnici električnih trotineta,U skladu sa našim predanim angažmanom za vašu sigurnost i udobnost, želimo da vas obavestimo o rešenju za one koji se suočavaju sa nedostatkom tehničke dokumentacije za svoje električne trotinete. Kao redakcija našeg sajta i agencija za registraciju vozila, posvećeni smo vašoj dobrobiti i pronalaženju efikasnih

Saznaj više »

Električni trotineti-DODATNO OBJAŠNJENJE

DODATNO OBAVEŠTENjE ZA SVE STRANKE KOJE PODNOSE ZAHTEV ZA DOBIJANjE NALEPNICE Dragi klijenti, baveštavamo o novom Pravilniku koji je stupio na snagu 5. aprila 2024. godine, definišuući proces izdavanja, vođenja evidencija, izgled i postavljanje nalepnica za vaše električne trotinete. Ovaj Pravilnik, koji sledi izmenama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima,

Saznaj više »

Registracija električnih trotineta počinje danas!

Kako smo ranije najavili u našem tekstu o donošenju zakona o registraciji električnih trotineta, država je donela zakon i pravilnik o evidenciji i registraciji električnih trotineta sa rokom primene od 09.04. pa do 15.06.2024. Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima (“Sl. glasnik RS”, br. 41/2009, 53/2010, 101/2011, 32/2013 – odluka

Saznaj više »

Registracija električnih trotineta

Od 5. Aprila počinje sa primenom novi pravilnik – Šta nam donosi? Svi vlasnici električnih trotineta će od 5. Aprila morati da podnesu zahtev za izdavanje registracione nalepnice za svoje električno prevozno sredstvo. Na osnovu člana 92g stav 2. Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima („Službeni glasnik RS”, br. 41/09,

Saznaj više »

Automobil nije prošao tehnički pregled – šta dalje?

Vraćeni ste na tehničkom pregledu i auto vam je proglašen neispravnim? Najveći stres vlasnika automobila danas je svakako odabir tehničkog pregleda iz prostog razloga – da li će automobil proći kontrolu. Sigurno se danima pred zakazani termin pitate da li ste sve isproveravali dovoljno dobro, da li su kočnice ispravne,

Saznaj više »

Šta treba proveriti pre tehničkog pregleda?

Koje su najčešće nepravilnosti koje se javljaju na tehničkim pregledima i šta možemo proveriti sami? Planirate tehnički pregled? Niste sigurni da li ste sve pripremili? Da biste osigurali da vaše vozilo prođe bez problema, proverite sledeće korake i ključne aspekte. Svetlosna signalizacija – prednja strana: Dnevna svetla (ukoliko ih imate)

Saznaj više »
Podelite ovu vest