Produzenje registracije vozila

Saznajte sve o registraciji vašeg vozila. Od jednostavnih procedura do najkomplikovaniji slučajeva preko onih dobro poznatih FT1P sistema i kako da ih zaobidjete.

Savršen Put do Produženja Registracije Vozila u Rakovici

Registracija vozila može biti rutinski zadatak, ali uz agenciju IN-VIA, proces je postao brži i lakši nego ikad pre. Ovde vam predstavljamo sve korake kako biste mogli produžiti registraciju vozila sa minimalnim naporom i dodatnim pogodnostima.

Korak 1: Priprema Vozila za Tehnički Pregled

Prvi korak u procesu produženja registracije je temeljna priprema vašeg vozila. Obezbedite da sva svetlosna signalizacija bude ispravna, jer je to ključno za bezbednost na putevima. Takođe, proverite da li imate potrebnu opremu u prtljažniku, uključujući trougao, reflektujući prsluk i osnovnu opremu za prvu pomoć. Ova mala, ali važna provera osiguraće da vaše vozilo prođe tehnički pregled bez problema.

Korak 2: Zakazivanje Termina sa Dodatnim Popustom

Da biste iskoristili dodatni popust od 2000 dinara na registraciju, koristite jednostavan sistem za zakazivanje. Za popust, morate koristiti naš praktičan online kalendar da biste rezervisali termin koji vam odgovara. Ovaj popust je prilika koju ne želite propustiti i pruža vam značajnu uštedu tokom procesa registracije.

Korak 3: Dostava Vozila ili Lično Dovoženje

Nakon zakazivanja, sledeći korak je odabir kako ćete dostaviti vozilo agenciji IN-VIA. Možete izabrati da neko od njihovih zaposlenih preuzme vaše vozilo ili ga lično dovezete. Ova fleksibilnost vam omogućava da izaberete opciju koja vam najviše odgovara.

Korak 4: Praktično Rešenje – Registraciona Nalepnica u 45 Minuta

Ako odlučite da lično dovezete vozilo, budite spremni sa svojim dokumentima: ličnom kartom i saobraćajnom dozvolom. Uz brzu i efikasnu uslugu agencije IN-VIA, dobićete svoju registracionu nalepnicu na licu mesta u svega 45 minuta.

Ne gubite vreme, produžite registraciju vozila na jednostavan način uz dodatni popust koji vam pruža agencija IN-VIA. Sada imate sve informacije koje su vam potrebne kako biste osigurali da vaš automobil bude legalan i bezbedan na putevima Rakovice.

Za dodatne informacije o jeftinoj registraciji vozila i najbližem tehničkom pregledu, posetite našu web stranicu i rezervišite svoj termin danas! Agencija IN-VIA je tu da vam olakša proces i učini ga što praktičnijim. Vaša vožnja počinje ovde.

Stručni Skup o Bezbednosti Električnih Vozila – Edukacija Kontrolora Tehničkih Pregleda

U organizaciji Agencije za bezbednost saobraćaja, održan je prvi stručni skup posvećen bezbednosti električnih vozila, namenjen kontrolorima na tehničkom pregledu. Cilj ovog skupa bio je edukacija stručnjaka o specifičnostima električnih vozila kako bi se osiguralo njihovo bezbedno učešće u saobraćaju.U Srbiji se trenutno registruje više od 2.100 potpuno električnih vozila

Saznaj više »

VOZZi Evropa MAXIMUM Paket: Putujte Bez Briga

Predstavljamo vam VOZZi Evropa MAXIMUM Paket, vrhunski nivo zaštite za vaša putovanja širom Evrope i u Republici Srbiji. Ovaj paket donosi niz besplatnih usluga i olakšica kako biste se osećali sigurno i bezbrižno dok ste na putu. Usluge u Evropi: Usluge u Republici Srbiji: Prednosti i Mane VOZZi Evropa MAXIMUM

Saznaj više »
Podelite ovu vest