Nemate tehničku dokumentaciju za vaš električni trotinet? Evo rešenja

Važno Obaveštenje: 

Poštovani vlasnici električnih trotineta,

U skladu sa našim predanim angažmanom za vašu sigurnost i udobnost, želimo da vas obavestimo o rešenju za one koji se suočavaju sa nedostatkom tehničke dokumentacije za svoje električne trotinete. Kao redakcija našeg sajta i agencija za registraciju vozila, posvećeni smo vašoj dobrobiti i pronalaženju efikasnih rešenja.

Pitali smo agenciju za bezbednost saobraćaja kako će vlasnici trotineta koji nemaju tehničku dokumentaciju moći iste i da registruju i dobili smo odgovor za sve Vas koji se ovih dana suočavate sa tim problemom. Kao rešenje za problem dobili smo odgovor da će vlasnici električnih trotineta bez tehničke dokumentacije moći zvaničnu dokumentaciju preuzimati sa zvaničnih sajtova proizvođača trotineta koji poseduju i isti priložiti prilikom podnošenja zahteva za registraciju i izdavanje nalepnice električnog trotineta. Ovo je rezultat našeg upita agenciji za bezbednost saobraćaja, koja je potvrdila da je ovaj pristup potpuno prihvatljiv za dobijanje nalepnice i registrovanje vašeg vozila.

Kada podnosite zahtev, budite sigurni da priložite preuzetu tehničku dokumentaciju zajedno sa ostalom potrebnom dokumentacijom na određenim predajnim mestima, koja možete pronaći i na našem sajtu. Ne zaboravite da popunite i potpišete izjavu koja se takođe može preuzeti na predajnom mestu.

Vaša bezbednost nam je prioritet, zato smo tu da vam pružimo podršku i olakšamo proces registracije. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte putem našeg imejla registracija@in-via.rs  ili pozivom na jedan od brojeva telefona. Naš tim stručnjaka će vam rado pružiti dodatne informacije i podršku.

Takođe, ukoliko smatrate da ne možemo mi da pomognemo, uvek možete da se obratite zvanično u call centar AMSS na broj 1987 ili na mail trotineti@amss-cmv.co.rs

NAPOMINJEMO: Proverite raspoloživost termina pre dolaska na predajno mesto kako biste bili sigurni da će vaš zahtev biti obrađen na vreme.

Podelite ovu vest